Ustavující jednání Řídícího výboru Paktu zaměstnanosti Královéhradeckého kraje

Na konci února se v Hradci Králové jednalo první ustavující jednání Řídícího výboru Paktu zaměstnanosti Královéhradeckého kraje, jehož je Svaz průmyslu a dopravy ČR (SP ČR) signatářem od června 2016. které 

Ustanovující jednání zahájil hejtman Královéhradeckého kraje a předseda Paktu zaměstnanosti KHK Jiří Štěpán. Ředitel krajské pobočky Úřadu práce ČR v Hradci Králové a předseda Výkonné rady Paktu zaměstnanosti KHK pak představil organizační strukturu a okruh témat, kterým by se měla Výkonná rada věnovat v roce 2017.

O realizovaných projektech v oblasti lidských zdrojů informovala účasntíky jednání Jana Hanušová, manažerka Paktu zaměstnanosti KHK. Konkrétně se jedná o projekty “Zaměstnaný absolvent“ a “Predikce trhu práce (KOMPAS)“. Hlavním cílem je, aby absovelnti získali praxi ve svém oboru u konkrétního zaměstnavatele.

Pro více informací kontaktujte regionální manažerku pro Liberecký a Královehradecký kraj Naděždu Vojtíškovou na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zuzana Šestáková
/
kategorie Svaz v regionech
zpět