Najdi svého partnera ve škole

Zastoupení Svazu průmyslu a dopravy ČR v Ústeckém kraji, agentura CzechInvest, Krajská hospodářská komora Ústeckého kraje a SPZ Triangle, p. o., založily při svých organizacích kontaktní místa s cílem zefektivnit a rozvinout vzájemnou spolupráci mezi firmami a školami všech úrovní.
 
Za tímto účelem vzniká neveřejný přehled firem a škol sloužící pro vzájemné propojení dle předem definované nabídky a poptávky. Budeme proto velmi rádi, podpoříte-li tuto iniciativu vyplněním formuláře a jeho zasláním na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Zapojit se můžete různým způsobem, jako např. praxe pro žáky a pedagogy, exkurze a stáže, propagace pracovních příležitostí, besedy se žáky, materiály o profesích, a další. Vítáme a podporujeme aktivitu zaměstnavatelů, kteří již se školami spolupracují, a současně si ceníme zájmu dalších firem, které by se do této činnosti chtěly zapojit.
 
Jsme si totiž vědomi, že pro úspěšné podnikání jsou velmi důležití kvalifikovaní pracovníci napříč obory, přičemž absolventi jsou jedněmi z nejdůležitějších zdrojů získávání nové pracovní síly. Je tedy naší prioritou podílet se na přípravě žáků pro potřebné a poptávané profese a podpořit stejně smýšlející firmy.
 

Nabídku a potřeby Vaší společnosti můžete projednat i osobně, neváhejte se obrátit na regionální manažerku SP ČR pro Ústecký a Karlovarský kraj Radkou Šplíchalovou (tel. 702 025 922, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Rádi Vám pomůžeme najít vhodného partnera z řad škol!