Plánované akce regionálního zastoupení v Jihomoravském kraji na jaro 2018

Na následující měsíce si pro Vás regionální zastoupení pro Jihomoravský kraj a Kraj Vysočina připravilo akce například k aktuálním možnostem získání zaměstnanců nebo k zaměstnávání vězňů. Také si určitě nenechte ujít Business snídani, kterou jsme pro Vás připravili ve spolupráci s Českou spořitelnou a.s.

Aktuální možnosti získání zaměstnanců

Na měsíc duben regionální zastoupení SP ČR pro Jihomoravský kraj a Kraj Vysočina připravuje kulatý stůl s názvem "Aktuální možnosti získání zaměstnanců". Na tomto kulatém stole se firmy dozví, jak rychle získat zaměstnance dle požadované profese. Svaz představí projekty, díky kterým mohou podniky získat potřebné pracovníky nebo stážisty a navíc finančně kompenzovat náklady za poskytnuté zaškolení a výcvik. Tématem bude i nábor jak výrobních dělníků, tak i specialistů s ohledem na využití prostředků pro konkrétní pozice.

Zaměstnávání vězňů a jejich vstup na trh práce

Regionální zastoupení SP ČR pro Jihomoravský kraj a Kraj Vysočina připravuje na měsíc červen diskuzní fórum s názvem "Zaměstnávání vězňů a jejich vstup na trh práce". Akce pomůže firmám se sháněním pracovníků a to v podobě zaměstnávání odsouzených osob. Pozvané firmy budou sdílet své zkušenosti s tímto modelem. Akce se uskuteční v prostorách věznice Rapotice.

Business snídaně S Českou spořitelnou

Akce seznámí firmy se současnými trendy v oblasti financování dodavatelsko-odběratelských vztahů, změnami v chování aktérů obchodní výměny, vliv technologií a block chains. Akce se uskuteční 19. dubna, Svaz ji organizuje ve spolupráci s krajem Vysočina.

Kontakt na RZ najdete zde.

Pavel Slezar
/
kategorie Svaz v regionech
zpět