Chceme vás ocenit ve 4. ročníku Ceny Ústeckého kraje za společenskou odpovědnost


Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje společně s Ústeckým krajem a Radou kvality ČR vyhlašuje čtvrtý ročník soutěže:

Cena Ústeckého kraje za společenskou odpovědnost

Tři pilíře = tři oblasti, které naplňujete. Staráte se o své zaměstnance, uvědomujete si dopady své činnosti na přírodu, sledujete své ekonomické dopady na lokální i národní úrovni. A to vše nad rámec svých povinností? Pak je tato regionální soutěž určená právě pro vás!

Soutěž je vyhlášena pro podnikatelské subjekty, obce i pro veřejný sektor (školy, úřady, neziskové a příspěvkové organizace, nemocnice apod.), které působí na území Ústeckého kraje. 

Pro účast v soutěži zašlete vyplněnou přihlášku a dotazník nejpozději do 20. 6. 2018 na e-mailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo poštou na adresu: Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje,
tř. Budovatelů 2532, 434 01 Most.

Další informace o soutěži a o tématu společenské odpovědnosti v Ústeckém kraji naleznete zde: www.csrportal.cz, www.kr-ustecky.cz, www.hsr-uk.cz

Budeme velmi potěšeni, pokud se rozhodnete přihlásit do soutěže. Pokud by bylo cokoliv nejasného, rádi vysvětlíme a pomůžeme. Uzávěrka soutěže je 20. 6. 2018.

KONTAKT:

Edita Kovaříková, DiS. tajemnice Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje (HSR-ÚK)
tř. Budovatelů 2532 434 01 Most
Tel: 476 206 859
Mobil: 725 586 577
Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Tereza Vildová
/
kategorie Svaz v regionech
zpět