Dotační výzva podpoří odborné vzdělávání zaměstnanců

Ministerstvo práce a sociálních věcí se prostřednictvím krajských poboček Úřadu práce rozhodlo znovu podpořit zaměstnavatele v regionech poskytnutím příspěvku na vzdělávání jejich zaměstnanců.

Regionální individuální projekt, jenž se dotýká zaměstnavatelů a zaměstnanců v Jihomoravském kraji, nese název „Vzdělávejte se pro růst v Jihomoravském kraji II" a navazuje na výzvu z předchozího období. Tentokrát se výzva zaměřuje primárně na vzdělávání odborné a skupinou, na kterou je podpora cílena, jsou vybrané ekonomické činnosti s prorůstovým potencionálem v Jihomoravském kraji.

O finanční podporu, která zahrnuje dotaci na vzdělávací aktivity, případně mzdové náklady zapojených zaměstnanců, mohou požádat jak malé a střední podniky, tak velké společnosti.

Vzhledem k náročnosti podávání žádostí o podporu vzdělávacích aktivit se Svaz průmyslu a dopravy ČR rozhodl uspořádat pro zájemce z řad členských firem vzdělávací seminář „Možnosti odborného vzdělávání zaměstnanců – nová dotační výzva Úřadu práce".

Akce se uskuteční v prostorách společnosti TLC – Top Language Centre, s.r.o., která se nejen partnersky podílí na přípravě semináře, ale její pracovníci disponující bohatými zkušenostmi s podáváním dotačních žádostí, seminář také povedou.

Lektoři provedou účastníky všemi etapami podání žádosti i možnostmi v průběhu samotného vzdělávání. Zástupci firem, které již dotaci v předchozím období čerpaly, se s účastníky v rámci diskuse rádi podělí o své zkušenosti. Účastníci se budou moci obrátit i na zástupce krajské pobočky Úřadu práce, který bude odborným hostem semináře.

Seminář se uskuteční v úterý 10. září 2013 v Brně v budově AZ Tower (17. patro), Pražákova 1008/79 a přihlásit se můžete prostřednictvím e-mailu zaslaného na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 6. září 2013.

Sládková Alice
/
kategorie Svaz v regionech
zpět