MEDIN, a.s.

Přes polovinu obchodního obratu tvoří export, především do evropských zemí, Latinské Ameriky a na Blízký východ. Kromě strategických obchodních partnerů má společnost tři dceřiné společnosti – v Rusku, na Slovensku a v Polsku.


Na vývoji vlastních výrobků firma úzce spolupracuje jak s předními českými i zahraničními lékaři jako zákazníky a uživateli produktů, tak také s výzkumnými pracovníky významných univerzit.

Součástí komplexní nabídky výrobků MEDIN jsou pořádané certifikované semináře, workshopy a kurzy pro lékaře, zdravotní sestry a další zdravotnický personál ve školicím středisku v areálu firmy MEDIN.
MEDIN, a.s. je česká firma se sídlem v Novém Městě na Moravě, která se zabývá vývojem, výrobou a distribucí lékařských nástrojů a implantátů. Tradice firmy započala před více než sedmdesáti lety výrobou stomatologických nástrojů. Dnes portfolio tvoří čtyři hlavní produktové skupiny – traumatologie, chirurgie, ortopedie a stomatologie. MEDIN se tak šíří svého sortimentu řadí mezi největší evropské výrobce zdravotnických prostředků.
Vlachovická 619
Nové Město na Moravě
592 31 Nové Město na Moravě
49.5682617N, 16.0585767E
Reg. ID: 43378030
VAT ID: CZ43378030
Phone: +420 566 684 327
Membership Of Association
Confederation of Industry of the Czech Republic

More information available only to members of Confederation

Private Area Acces Members Only

If the shown information are not up-to-date, please, contact the member database administrator using e-mail at: lcechova@spcr.cz

back