Pfizer, spol. s r.o.

Podporujeme programy a aktivity, které pomáhají veřejnosti, zajišťují pokrokovou lékařskou péči a zlepšují výsledky léčby pacientů. Věříme, že všichni si zaslouží žít ve zdraví. To je hnací síla naší touhy poskytovat přístup k lékům, které jsou bezpečné, účinné a dostupné. Vývoj nových léků je však také velmi nákladný, proto investujeme velkou část našich příjmů zpět do výzkumu a vývoje. Například v roce 2019 jsme investovali do našich výzkumných programů 16,7 % z celkových příjmů, tedy konkrétně 8,65 mld. USD (více než 190 mld. Kč). V České republice působí společnost Pfizer od roku 1993. Uvádíme zde na trh léčivé přípravky z oblasti onkologie, kardiologie, neurologie, revmatologie, gastroenterologie, antibiotika, léky na vzácná onemocnění, vakcíny a mnohé jiné. Informace o našich produktech jsou dostupné na této webové stránce v sekci VPOIS (Veřejně přístupná odborná informační služba). Zabýváme se nejen prodejem léčivých přípravků, ale také vzděláváním odborné veřejnosti, a ve spolupráci s nemocničními zařízeními organizujeme v ČR klinická hodnocení léků.

Společnost Pfizer je také významným investorem v České republice. Například v roce 2014 jsme v ČR investovali téměř 180 milionů Kč do sjednocení správy našich finančních aktivit – vybudovali jsme v Praze centrum sdílených finančních služeb – GFS (Global Financial Services), kde zaměstnáváme více než 200 vysoce kvalifikovaných finančních expertů.

V současné době v ČR zaměstnáváme bezmála 200 zaměstnanců. Cílem naší personální politiky je být jedním z nejvyhledávanějších zaměstnavatelů ve farmaceutickém průmyslu z hlediska ohodnocení zaměstnanců, kvality nabízených zaměstnaneckých výhod a možností profesního i osobního růstu zaměstnanců. A to se nám daří. Například v roce 2020 jsme získali první místo v průzkumu atraktivity zaměstnavatelů „Randstad Employer Brand Research 2020“ v České republice pro obor farmacie. Máte-li zájem o zaměstnání v naší společnosti, navštivte sekci Kariéra na tomto webu
Společnost Pfizer* je přední světová biofarmaceutická společnost založená na výzkumu a vývoji vlastních léků. Od svého založení v roce 1849 sídlí v New Yorku v USA.

Náš účel a smysl naší existence (Our Purpose) je přinášet průlomové léky, které mění život pacientů. Vyvíjíme nové, inovativní léky, včetně léků biologických a vakcín. Naše léky jsou dostupné po celém světě.
Stroupežnického 3191/17
Smíchov
150 00 Praha
50.0703275N, 14.4028353E
Reg. ID: 49244809
VAT ID: CZ49244809
Phone: +420 283 004 111
Membership Of Association
Association of Innovative Pharmaceutical Industry
Confederation of Industry of the Czech Republic

More information available only to members of Confederation

Private Area Acces Members Only

If the shown information are not up-to-date, please, contact the member database administrator using e-mail at: lcechova@spcr.cz

back