PASSERINVEST GROUP, a.s.

Jako odpovědný urbanistický stavitel a investor je společnost od roku 1996 spojována převážně s s Brumlovkou (dříve BB Centrum) v Praze 4, které je jedním z největších a nejúspěšnějších urbanistických projektů nejen v České republice, ale v celé Evropě z pohledu developmentů budovaných jediným investorem. Společnost Passerinvest Group zde doposud investovalatéměř 16 miliard Kč, z nichž 1,6 miliardy Kč byly vloženy do neziskových projektů, které jsou využívány širokou veřejností (školství, veřejná zeleň, sportoviště a městská infrastruktura, bezpečnost, ekologie).

V roce 2006 společnost Passerinvest Group vstupila na území městské části Roztyly – bývalý areál Interlovu v Praze 11. Od této doby do současnosti společnost pracuje na dílčích změnách v územním plánu, aby neudržovaný brownfield (zdevastovaném území po výstavbě metra) mohla proměnit ve funkční a uživatelsky příjemný kus městské části propojujícím rezidenční bydlení s veřejnými parky, rozmanité služby, i administrativní funkci ale i pobytový park na rozhraní Krčského lesa.

Passerinvest Group se těší z velmi dobrého jména, jež si vybudovala jak na domácí, tak mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejen kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i základní kameny firemní kultury, mezi něž patří i smysl pro fair-play, vstřícný vztah k obchodním partnerům a zodpovědnost vůči společnosti, stejně jako životnímu prostředí.

Principy městské výstavby a dlouhodobě udržitelný rozvoj Prahy i České republiky jsou nedílnou součástí vize Passerinvest Group. I proto v roce 2017 společnost představila novou koncepci řešení dopravní infrastruktury v České republice, kterou vnímá jako klíčovou pro zajištění prosperity země po roce 2038. V roce 2021 pak na to navázala další iniciací Rozvoj staveb pro republiku bohatší.
Passerinvest Group je ryze česká investiční a developerská společnost, která byla založena Radimem Passerem již v roce 1991 a od té doby získala řadu zkušeností s výstavbou administrativních a komerčních budov i rezidenčních objektů.
Želetavská 1525/1
Michle
140 00 Praha
50.0489686N, 14.4532114E
Reg. ID: 26118963
VAT ID: CZ26118963
Phone: +420 221 582 111
Membership Of Association
Confederation of Industry of the Czech Republic

More information available only to members of Confederation

Private Area Acces Members Only

If the shown information are not up-to-date, please, contact the member database administrator using e-mail at: lcechova@spcr.cz

back