TECHNICOAT s.r.o.

Naše výrobní know-how jsme získali v průběhu 25 let provozu v oblasti povrchových úprav technickými povlaky. Díky úzkým partnerským vztahům s předními světovými dodavateli povlaků jsme neustále na špičce v nabídce nových materiálů a povrchových technologií. Celý náš proces je one-stop shopping. Vaši objednávku vyřídíme rychle a spolehlivě, protože jsme Vám nablízku.
Povlakování technickými fluorplasty a funkční vrstvy TECHNICOAT
TECHNICOAT Czech Republic s.r.o. je specialista v oblasti povrchových úprav technickými povlaky. Aplikujeme fluoroplastové povlaky, kluzné povlaky, silikonové povlaky, antikorozní epoxy nátěry, Sol-gel, zinc lamela povlaky a také provádíme fosfátování dle požadavků zákazníka. Povlaky jsou na bázi PTFE, PFA, FEP, ETFE, ECTFE, PVDF, PEEK, SOL-GEL, PA-11, PE, FBE, EPES, PES, MOS2, známé zejména pod obchodními názvy TEFLON®, XYLAN®, HALAR®, RILSAN®, GREBLON®, KYNAR®, VICOTE®, ABCITE®, MOLYKOTE®, PPG®, CERAMKOTE® apod. Nabízíme aplikaci funkčních high-tech povlaků, především v oblasti nepřilnavých a antikorozních řešení a v oblasti suchého mazání.
87
Planá
370 01 Planá
48.9419986N, 14.4456433E
Reg. ID: 25924907
VAT ID: CZ25924907
Phone: +420 387 203 01
Membership Of Association
Confederation of Industry of the Czech Republic

More information available only to members of Confederation

Private Area Acces Members Only

If the shown information are not up-to-date, please, contact the member database administrator using e-mail at: lcechova@spcr.cz

back