TaipeiPLAS & ShoeTech Taipei 2024

Taipei Nangang Exhibition Center
24. - 28. září 2024

Dovolujeme si Vám předat pozvání Tchajpejské hospodářské a kulturní kanceláře v Praze na mezinárodní veletrh TaipeiPLAS & ShoeTech Taipei 2024, největší tchajwanský veletrh zaměřený na plastikářský a gumárenský průmysl a obuvnické technologie. Veletrh se bude konat v Taipei Nangang Exhibition Center od 24. září do 28. září 2024.

Veletrh nabízí exponáty zaměřené na; stroje na zpracování plastů a pryže, stroje pro vstřikování plastů, vyfukovací a vytlačovací stroje, stroje a zařízení pro recyklaci, pomocná zařízení, díly a příslušenství, suroviny, polotovary a hotové výrobky, automatizace, průmyslové roboty, 3D tisk, obuvnické stroje, materiály a příslušenství, technologie a zkušební přístroje pro výrobu obuvi.

Aktuální informace naleznete na oficiálních webových stránkách: https://www.taipeiplas.com.tw/en/index.html
Na podporu účasti na tomto veletrhu jsou nabízení pobídkové balíčky. Nabídky platí do vyčerpání finančního rozpočtu a balíčky jsou poskytovány podle pořadí přijetí přihlášky.
Pro registraci a podání pobídkové přihlášky vyplňte přiložený formulář "company profile" a zašlete jej na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .


Pro další informace se obraťte na následující kontakt:
Tereza Šafářová
Ekonomické oddělení
Tchajpejská hospodářská a kulturní kancelář v Praze
Tel.: (+420) 234 722 021

Zpět