European Business Association of Ukraine (EBA)

V návaznosti na online setkání mezi European Business Association of Ukraine, BusinessEurope a dalšími členskými svazy z BusinessEurope nám dovolte sdílet kontaktní údaje stejně jako prezentace s všeobecnými informacemi a možnostmi potenciální spolupráce mezi jednotlivými subjekty.

Pokud jde o možné oblasti spolupráce, níže můžete vidět některé nápady, které EBA rád dále rozvine samostatně se členy Business Europe:

  • B2B párování a možnost vybudovat kanál pro ukrajinské výrobce/vývozce. Na straně EBA budou schopni poskytnout profily zainteresovaných členů EBA s informacemi o popisu společnosti, typu podnikání, odvětví činnosti a hlavním zboží/službách, na které se specializují, spolu se stručným popisem jejich charakteristik, profil jejich zákazníka, typ partnerské firmy, kterou hledá (importér, distributor), dosavadní zkušenosti v importně-exportních vztazích atd.
  • Second Chance Bank Platform - jedná se o online centrum opětovného použití, kde mohou uživatelé zveřejňovat svá oznámení (šarže) s použitými předměty (vybavení, nábytek, lékařské přístroje, atd.), které by chtěli nabídnout lidem nebo organizacím, které je potřebují.
  • Podpora advokacie na národní (místní) úrovni v určitých zemích: daňová rezidence (daňové úlevy pro Ukrajince), logistický dodavatelský řetězec, ekologické iniciativy, pojištění válečných rizik atd.
  • Sdílení odborných znalostí a zkušeností mezi členskými společnostmi různých asociací.
  • Společné networkingové akce s B2B párovací sekcí. Tyto panelové diskuse mohou být věnovány zvyšování povědomí o existujících příležitostech pro otevření nových trhů se zaměřením na Ukrajinu a některé země (např. Polsko, Itálie, Belgie, Německo atd.).
  • UNLIMIT UKRAINE PROJECT - žádosti o granty společně s dalšími podnikatelskými sdruženími za účelem podpory MSP.

Kromě toho níže můžete najít kontaktní údaje kolegů EBA:

Iaroslava Savastieieva, zástupkyně ředitele pro provoz, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., mobilní telefon: +38 098 407 06 65
Oksana Myronko, vedoucí komunikace EBA, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Viktoriia Kulykova, vedoucí týmu výborů EBA, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Statistic_data_Business_War_eng.pdf

EBA_Presentation_2022_final.pdf

BE_General_presentation_-_EBA.pdf 

 

 

 

kategorie Podpora exportu
zpět