Pozvánka na veletrh HANNOVER MESSE 2022

Dovolte, abychom Vás pozvali k návštěvě veletrhu HANNOVER MESSE, který se uskuteční od 30. 5. do 2. 6. 2022 na výstavišti Hannoveru.

Na základě naší spolupráce s pořadatelem veletrhu můžeme našim členům nabídnout vstupenku zdarma, tu si zajistíte po registraci e-kodu: 71b72 na webových stránkách: https://www.hannovermesse.de/en/application/registration/ticket-registration/

Po tříleté pauze se veletrh HANNOVER MESSE opět vrací do veletržních hal a témat, o kterých je nutno diskutovat, je více než kdy dříve. Deset veletržních hal obsadí téměř 2500 vystavovatelů z celého světa. Pro vstup na výstaviště již neplatí žádná protipandemická opatření!

Dva roky pandemie a válka na Ukrajině trvale zatěžují globální ekonomiku orientovanou na růst. Až dosud byla globalizace zárukou rostoucí mezinárodní prosperity, ale již během pandemie se uzavřely hranice a přerušily dodavatelské řetězce. S válkou na Ukrajině se přidala energetická krize. O tom, jaký dopad bude mít tento vývoj na světovou ekonomiku ve střednědobém a dlouhodobém horizontu a jaké technologie lze využít k řešení těchto výzev, budou ve dnech 30. května až 2. června v Hannoveru diskutovat vystavovatelé veletrhu HANNOVER MESSE se zástupci politiky, hospodářství a vědy.

HANNOVER MESSE je přední světový průmyslový veletrh. Jeho nosné téma „Průmyslová transformace“ spojuje výstavní oblasti Automation, Motion & Drives, Digital Ecosystems, Energy Solutions, Logistics, Engineered Parts & Solutions, Global Business & Markets a Future Hub. Mezi hlavní témata patří digitální platformy, průmysl 4.0, bezpečnost IT, CO2 neutrální výroba, umělá inteligence, lehké konstrukce a logistika 4.0. Program doplňují konference a fóra.

V případě dotazů k veletrhu neváhejte kontaktovat výhradní zastoupení v ČR společnost PROveletrhy, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Šeráková Petra
/
kategorie Veletrhy, výstavy
zpět