Národní stánek ČR na XXIII. sympoziu ENERGETYKA BEŁCHATÓW 2022

Dovolte, abychom Vás informovali o možnosti účasti na společném národním stánku CzechTrade a velvyslanectví ČR ve Varšavě na XXIII. Sympoziu ENERGETYKA BEŁCHATÓW 2022, které  se bude konat ve dnech 5. – 7.9. 2022 v Bełchatowie. Hlavním cílem společné expozice je podpořit vnímaní českých firem působících v energetickém segmentu jako významného obchodního partnera pro polské firmy.
 
Konference a veletrh v Bełchatowie je NEJVĚTŠÍ AKCE V OBORU ENERGETIKY V POLSKU. Účastní se ho decision-makeři všech důležitých hráčů na polském trhu, mezi nimi techničtí a řídící pracovníci energetického sektoru. Událost je veřejnosti nepřístupná. V minulých ročnících se akce účastnily např. tyto významné firmy: Grupa Azoty Zakłady Azotowe ''Puławy'' S.A.,
PGE Polska Grupa Energetyczna S.A., PKN ORLEN S.A., TAURON Polska Energia S.A., Veolia Energia Polska S.A. ad. (v příloze seznam dalších účastníků v roce 2021).
 
PROGRAM AKCE
• Energetické fórum, technické panely věnované energetické transformaci, moderním technologiím, obnovitelným zdrojům, modernizaci, ochraně životního prostředí v energetickém sektoru, efektivnímu provozu elektráren, inovacím a palivům.
• Možnost prezentace vaší společnosti na pódiu.
• Galavečer s večeří.
• Grilování s výhledem na největší elektrárnu v Evropě - příležitost k neformálnímu setkání s nejdůležitějšími lidmi z energetického průmyslu.
 
Záznamy z akce v r. 2021 :    
https://www.youtube.com/watch?v=GMtyWwK6J-g 
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6846064962297757696/ 
 
 
ČESKÝM FIRMÁM NABÍZÍME KOMPLETNÍ PŘÍPRAVU A REALIZACI VAŠÍ ÚČASTI NA SPOLEČNÉ EXPOZICI – více informací v přílohách:

Pozvánka 2022
Program 2022
Seznam firem 2021
Náhled stánku.
 
Výše vizualizace našeho společného stánku, finální podoba národní expozice bude záležet dle celkového počtu účastníků a programu.
 
Přihlášku prosím zašlete nejpozději do 22. 7. 2022 na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Kontaktní osoba:
Jakub Rudý
ekonomický diplomat
Ambasada Republiki Czeskiej / Embassy of the Czech Republic
Koszykowa 18, Warsaw
tel.: +48 225 251 857
mob.: +48 608 298 990
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Šeráková Petra
/
kategorie Veletrhy, výstavy
zpět