MEDIN, a.s.

Přes polovinu obchodního obratu tvoří export, především do evropských zemí, Latinské Ameriky a na Blízký východ. Kromě strategických obchodních partnerů má společnost tři dceřiné společnosti – v Rusku, na Slovensku a v Polsku.


Na vývoji vlastních výrobků firma úzce spolupracuje jak s předními českými i zahraničními lékaři jako zákazníky a uživateli produktů, tak také s výzkumnými pracovníky významných univerzit.

Součástí komplexní nabídky výrobků MEDIN jsou pořádané certifikované semináře, workshopy a kurzy pro lékaře, zdravotní sestry a další zdravotnický personál ve školicím středisku v areálu firmy MEDIN.
MEDIN, a.s. je česká firma se sídlem v Novém Městě na Moravě, která se zabývá vývojem, výrobou a distribucí lékařských nástrojů a implantátů. Tradice firmy započala před více než sedmdesáti lety výrobou stomatologických nástrojů. Dnes portfolio tvoří čtyři hlavní produktové skupiny – traumatologie, chirurgie, ortopedie a stomatologie. MEDIN se tak šíří svého sortimentu řadí mezi největší evropské výrobce zdravotnických prostředků.
Vlachovická 619
Nové Město na Moravě
592 31 Nové Město na Moravě
49.5682617N, 16.0585767E
IČO: 43378030
DIČ: CZ43378030
Tel.: 566 684 327
Členství ve sdruženích
Svaz průmyslu a dopravy ČR

Další podrobné informace pouze pro členy Svazu

Přístup do neveřejné části Pouze pro členy svazu

Pokud uvedené údaje neodpovídají skutečnosti, prosím, obraťte se na správce členské základny prostřednictvím emailu: lcechova@spcr.cz

zpět