Česko-kosovské podnikatelské fórum s následným B2B jednáním

Na Františku 32
115 00 Praha 1
15. květen 2024 13:30 - 16:00

Svaz průmyslu a dopravy České republiky ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu České republiky, Velvyslanectvím České republiky v Kosovu, Ministerstvem zahraničních věcí České republiky a Hospodářskou komorou České republiky si vás dovoluje pozvat na Česko-kosovské podnikatelské fórum, které se bude konat 15. 5. 2024 v budově Ministerstva průmyslu a obchodu ČR (Na Františku 32, 115 00 Praha 1) od 13:30 hod. do 16:00 hod.

V rámci programu budete mít možnost představit Vaše technologie, produkty a služby členům kosovské expertní delegace, kteří se v Praze seznámí s pražským integrovaným záchranným systémem a získané know-how následně využijí při tvorbě integrovaného záchranného systému v Prištině. Mimořádný zájem kosovské strany o český integrovaný záchranný systém vnímáme jako vhodnou exportní příležitost pro české výrobce na západním Balkánu.

Kosovskou delegaci tvoří kosovští ředitelé z Generálního ředitelství pro bezpečnost a mimořádné situace Prištiny, Regionálního ředitelství Policie Kosova v Prištině, Profesionálního hasičského sboru v Prištině a ze Záchranné zdravotnické služby v Prištině.

Program fóra zahájí zástupci Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, Hospodářské komory ČR a Svazu průmyslu a dopravy ČR, moderovat budou ekonomická diplomatka Velvyslanectví ČR v Prištině a zástupce Odboru evropských zemí MPO ČR.

Pro účastníky business fóra je připraveno pohoštění.

V případě zájmu prosíme o registraci na linku zde.

Deadline pro registraci je 10. 5. 2024

Program podnikatelského fóra bude následně nasdílený přihlášeným zájemcům.

V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Těšíme se na vaši účast!

 

 

 

Zpět