Webinář: Jak využít výhody plynoucí z dohody o volném obchodu mezi EU a Novým Zélandem?

Praha
29. květen 2024 10:00 - 12:00

Svaz průmyslu a dopravy ČR by vás rád pozval na informační webinář s názvem Jak využít výhody plynoucí z dohody o volném obchodu mezi EU a Novým Zélandem?, který organizuje Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR.

Dne 1. 5. 2024 vstoupila v platnost Dohoda o volném obchodu mezi EU a Novým Zélandem. Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR u této příležitosti spolu s partnery pořádá dne 29. 5. 2024 od 10:00 hod. webinář zaměřený na výhody, které z dohody vyplývají pro Česko a české firmy.

Účast podléhá registraci prostřednictvím e-mailu na adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a je možná do 27. 5. 2024. V návaznosti na Vaši registraci Vám bude den předem zaslán odkaz k připojení na webinář. 

Bližší informace o webináři se dozvíte v přiložených materiálech zde a zde.

V případě jakýchkoli souvisejících dotazů se na nás neváhejte obrátit: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

Zpět