Business fórum Ukrajina

12. červenec 2024 10:00 - 12:00

Ministerstvo průmyslu a obchodu ve spolupráci se Svazem průmyslu a dopravy ČR a Hospodářskou komorou ČR si Vás dovolují pozvat na Business fórum při příležitosti 10. zasedání česko-ukrajinské Mezivládní komise pro hospodářskou, průmyslovou a vědecko-technickou spolupráci. Akce se koná dne 12. července 2024 od 10:00 na adrese Ministerstvo průmyslu a obchodu, Na Františku 1039/32, Praha 1, místnost Skleněnka.

Na zahájení vystoupí ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela, velvyslanec České republiky na Ukrajině Radek Pech, zmocněnec Tomáš Kopečný a další politicky a odborně významné osobnosti zodpovědné za český podíl na rekonstrukci Ukrajiny.  Za ukrajinskou stranu se zúčastní vicepremiérka a ministryně hospodářství Julie Svyrydenko. Účast na akci představuje jedinečnou příležitost seznámit se v rámci networkingu s ukrajinskými protějšky českého businessu a státní správy.

V případě zájmu je potřeba potvrdit svoji účast emailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a to do středy 10.7.2024. Jednacím jazykem business fóra je angličtina, účast na akci je zdarma. Pro vstup do budovy je potřeba platný doklad totožnosti.

Zpět