Výhodné studium při zaměstnání na Metropolitní univerzitě Praha

Metropolitní univerzita Praha nabízí uchazečům o studiu při zaměstnání řadu výhod. Studenti docházejí do školy pouze 5-krát za semestr o sobotních soustředěních. MUP poskytuje nadstandardní servis – přednášky jsou nahrávány a přenášeny online.

Studium je vhodné pro zvyšování kvalifikace a motivování zaměstnanců i vedení firem. Zaplacení školného zaměstnavatelem je daňově odpočitatelná položka. Závěrečnou bakalářskou/magisterskou práci může student psát o firmě, ve které pracuje. Přihlásit se ke studiu lze online. Na českých oborech se nekonají se žádné přijímací zkoušky, na anglických je jednoduchý online test. Docházka na výuku není povinná, nicméně se doporučuje prezenční účast. Pro studium při zaměstnání je poskytována sleva 6.000,- Kč (11%).

Studenti mohou vyjet na 1-2 semestrální pobyt na zahraničních univerzitách. MUP má podepsané smlouvy o uznávání studijních kreditů s 221 partnerskými školami po světě. Vedle studia mohou studenti vykonávat i práce pro své firmy, které mají ve stejné lokalitě pobočku. Celý pobyt je dotován s prostředků Evropské unie – program Erasmus. Studium na MUP je základem další spolupráce s korporátními partnery. Pedagogové a výzkumníci MUP představují silný komerčně orientovaný potenciál, který mohou partnerské firmy dále využívat. Obvyklé formy jsou: účast ve společných projektech, prezentace firem ve výuce, získávání absolventů pro práci ve firmách, zakázkové expertizy a externí firemní školení.

Největší zájem je tradičně o studijní programy Mezinárodní obchod (Bak.) - Regionální studia a mezinárodní obchod (Ing.) v českém jazyce a International Business (Bak.) – Regional Studies and International Business (Ing.) v anglickém jazyce. Je však možné studovat i mnoho jiných programů.

Další informace zde:  https://www.mup.cz/studuj-na-mup/ nebo využijte kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel: +420 602 778 386.

kategorie Z členské základny
zpět