Mapujeme stav Průmyslu 4.0 ve firmách

spinfo pruzkum P 4 0 2022 upoutavka1

Již čtvrtým rokem mapujeme situaci o stavu digitální transformace firem a implementaci technologií Průmyslu 4.0 v podnicích. Rádi bychom vás proto požádali o spolupráci a zapojení se do aktuálního průzkumu Svazu průmyslu a dopravy ČR. Jeho výsledky nám dávají jedinečný vhled do uvažování firem o digitální transformaci, důležitosti tématu a pokroků, které v této oblasti dělají. Data z průzkumu také pomáhají směřovat naše aktivity a využijeme je při jednáních s vládou o nastavení programů na podporu digitalizace a transformace firem.

Letos se v dotazníku vedle sebehodnocení firem směrem k naplňování cílů digitální transformace a Průmyslu 4.0 zaměřujeme také na dopad růstu cen energie a dalších faktorů, přímo i nepřímo spojených mj. s válkou na Ukrajině.

  • Průzkum prosím vyplňujte do pátku 26. srpna 2022 zde. Jeho vyplnění zabere kolem 15 minut.

Velmi nám pomůže, pokud průzkum vyplníte, i když se Průmyslu 4.0 nevěnujete. Získáme tak ještě přesnější přehled o stavu implementace. Pomocí výsledků chceme také téma digitální transformace více mediálně zviditelnit. Hlavní závěry představíme v rámci našeho podzimního Sněmu na Mezinárodním strojírenském veletrhu.

V případě dotazů k průzkumu se prosím obracejte na kolegu Ondřeje Ševčíka ze Sekce komunikace (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Děkujeme!

kategorie Aktuálně
zpět