Zapojte se do pravidelných společných šetření SP ČR a ČNB

Svaz průmyslu provádí spolu s Českou národní bankou pravidelná čtvrtletní šetření mezi podniky z nefinančního sektoru. Průzkumy vytváří obrázek o aktuálním stavu a vývoji podnikatelského prostředí. Výsledky slouží jako základ pro prosazování zájmů našich členských firem a varují před možnými budoucími problémy. Pokud chcete, můžete se do pravidelných šetření se svou firmou zapojit.

Pravidelná čtvrtletní šetření provádí SP ČR ve spolupráci s ČNB od roku 2011. Respondenty jsou podniky z nefinančního sektoru, jejichž struktura je vybrána tak, aby odrážela strukturu české ekonomiky. Šetření, jako například to poslední za 4. čtvrtletí roku 2022, nabízí obrázek o aktuálním stavu a očekávaném vývoji podnikatelského prostředí. Právě toto šetření využívá SP ČR jako základ pro prosazování zájmů zaměstnavatelů a podnikatelů při jednáních s vládou či odbory. Pohled samotných podniků vytváří přidanou hodnotu, na jejichž základě může být argumentace věcnější a silnější.

Chcete se také zapojit do společného šetření? Obraťte se na našeho manažera pro ekonomiku, daně a finance Milana Klempíře:
Tel.: 225 279 206, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

kategorie Aktuálně
zpět