Bezplatný webinář SP ČR a NÚKIB k nové evropské směrnici NIS2

Do konce letošního roku se má do české legislativy propsat nová evropská směrnice o kyberbezpečnosti (NIS2). Pokud se české firmy na novou legislativu včas nepřipraví, hrozí jim nejen vysoké pokuty, ale především ohrožení jejich kybernetické bezpečnosti. Nová směrnice má totiž plošně zvýšit odolnost vůči kybernetickým hrozbám. Aby se podniky mohly na dopady nové směrnice lépe připravit, přichystal pro ně Svaz průmyslu a dopravy ČR speciální kurzy. Těmi vás přibližně od května provedou přímo autoři připravovaného českého zákona. Již v tuto chvíli pro vás ale připravujeme bezplatný webinář, který se uskuteční 26. března od 9:30 do 11:00.

banner kyberbezpecnost webinar SPCR 2024 03 fin

Na webináři budete mít zcela zdarma příležitost získat veškeré informace ohledně našich kurzů a nové regulace. Na webináři například zjistíte, jak vyhodnotit, v jakém rozsahu se nová regulace týká Vaší organizace a do jaké kategorie spadá.

V případě dotazů, prosím, kontaktujte Kateřinu Kalužovou (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) ze Sekce digitální ekonomiky a technologií.

kategorie Aktuálně
zpět