Firmy v Moravskoslezském kraji mohou soutěžit o Cenu hejtmana za společenskou odpovědnost

Hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák vyhlásil letošní ročník Ceny hejtmana kraje za společenskou odpovědnost. Soutěž se koná již počtrrnácté, Moravskoslezský kraj a firmy v něm podnikající, tak potvrzují roli průkopníka, také na poli společenské odpovědnosti, která má v regionu hluboké kořeny.

„Jsem si jist, že i ve Vašich organizacích jste společensky odpovědní, že děláte pro zaměstnance, klienty něco navíc, než Vám ukládá zákon. Že se nad rámec svých povinností staráte o životní prostředí, podporujete kulturu, sport, vzdělávání, rozvoj zdravotních či sociálních služeb“, řekl při příležitosti vyhlášení 14. ročníku soutěže hejtman Vondrák.
Soutěž se za roky stala jednak nástrojem, kterým se dají vyzdvihnout jednotlivci i celé týmy a poděkovat jim za jejich aktivitu. A dále umí soutěž motivovat další ke společenské odpovědnosti, která by neměla být výsadou jen nějaké speciální skupiny. Ctít společensky odpovědný přístup by měl každý z nás, také obce, firmy a organizace.
Soutěž již v minulosti vyhrálo několik členů Svazu průmyslu nebo našich odvětvových svazů. Z ceny se radovaly například firmy Tatra Trucks, Heimstaden Czech, Hyundai Motor Manufacturing Czech nebo Brose.
Věříme, že mezi členy Svazu najdeme i letos řadu adeptů.

Všechny informace najdete na krajském webu v sekci Ceny hejtmana kraje https://www.msk.cz/cs/kraj/hejtman/cena-hejtmana-kraje-za-spolecenskou-odpovednost-2887/

Pokud se chcete se na cokoliv zeptat, obraťte se na členku organizačního týmu paní Ladu Zemanovou (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel. č.: 595 622 181). Regionální tým Svazu drží všem členům palce.

kategorie Svaz v regionech
zpět