Argentina, Uruguay (ev. Paraguay) - podnikatelská mise

Velvyslanectví ČR v Buenos Aires organizuje ve dnech 29. 3. - 31. 3. 2022 podnikatelskou misi do Argentiny, Uruguaye, případně Paraguaye, kterou povede Státní tajemník MZV ČR M. Stašek. Tímto bychom rádi informovali členy SP ČR i další firmy o možnosti zúčastnit se této mise.


Program bude zahrnovat B2B setkání s potenciálními klienty, oborovými asociacemi a doprovod Státního tajemníka MZV na obchodně-politická jednání. Po celou dobu bude přítomen i velvyslanec Ľubomír Hladík. V úterý 29. března je plánován program v Buenos Aires včetně večerního setkání na zastupitelském úřadě. Ve středu následuje přelet do Uruguaye (v případě potřeb firem do Paraguaye). Ve čtvrtek odpoledne či v pátek ráno se odlétá zpět do ČR. Program je možný individuálně přizpůsobit.

Mise je primárně zaměřena na inovativní technologie v zemědělství, potravinářství, vodohospodářství, strojírenství, stavebnictví a zelenou energetiku.

Účastníci si sami hradí opravu do/z Buenos Aires, ubytování a část stravy. Velvyslanectví ve vybraných hotelích v Buenos Aires umí zajistit slevu na ubytování v průměrné výši 40-45 % z internetových cen. Zbylé organizační náklady (včetně cesty do Montevidea/Asunciónu) hradí ZÚ, resp. MZV.

Více informací najdete na webových stránkách ZÚ Buenos Aires.

V případě zájmu o účast se prosím obraťte na ekonomického diplomata ZÚ Buenos Aires pana Radka Hovorku - e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (ideálně s kopií na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.), a to nejpozději do 27. 2. 2022. 

 

Šeráková Petra
/
kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět