Zúčastněte se podnikatelské mise do Egypta a Izraele (aktualizováno)

  
SP ČR doprovodí na zahraniční cestě 7. - 12. května ministryní životního prostředí Annu Hubáčkovou.

Svaz průmyslu a dopravy ČR ve spolupráci s Česko - izraelskou smíšenou obchodní komorou organizuje v termínu 7. - 12. května 2022 podnikatelskou misi, která bude paní ministryni na její cestě doprovázet. Podnikatelskou misi povede prezident Svazu průmyslu a dopravy ČR pan Jaroslav Hanák.

Účast doporučujeme zejména firmám z oborů vodohospodářství, odpadové hospodářství, zelená energetika, chytrá řešení v ICT a souvisejících oblastí. Program mise bude na tyto obory zaměřen a dle možností přizpůsoben potřebám účastníků.

Rámcový program cesty a další podrobnosti včetně účastnického poplatku najdete v aktualizované pozvánce zde.

Uzávěrka závazných přihlášek bude 19. dubna 2022.

Pro přihlášení na podnikatelskou misi prosíme závaznou podepsanou a naskenovanou přihlášku zaslat e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Současně s přihláškou je nutné vyplnit i elektronický formulář. Bez vyplnění elektronického formuláře nemůžeme Vaši přihlášku zpracovat.

Prosíme také o vyplnění jednoho vzorového snímku v Powerpointu do společné prezentace (použití obrázků do snímku vítáno). Bude sloužit pro představení podnikatelské delegace na podnikatelských fórech během mise.

Podnikatelskou misi organizačně zajišťuje manažerka Sekce mezinárodních vztahů Ing. Petra Šeráková (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Bližší informace Vám rádi poskytneme na tel. 731 411 179.

Těšíme se na spolupráci s Vámi.

Šeráková Petra
/
kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět