Podnikatelská mise do USA s předsedou Senátu

Svazu průmyslu a dopravy vás zve na podnikatelskou misi do USA s předsedou Senátu Parlamentu ČR Milošem Vystrčilem ve dnech 2. až 8. června 2022. 

Podnikatelskou delegaci povede viceprezidentka Svazu průmyslu a dopravy ČR Milena Jabůrková.

Podle předběžného rámcového programu navštíví podnikatelská delegace Washington, D.C. a Chicago. Svaz průmyslu a dopravy ČR zorganizuje ve spolupráci s Velvyslanectvím ČR ve Washingtonu a Generálním konzulátem ČR v Chicagu podnikatelské a networkingové semináře a další program.

Rámcový program:

  • Čtvrtek 2. června - odlet do Chicaga
  • Pátek 3. června - program v Chicagu - podnikatelský seminář a networking s místními firmami a další program, ve spolupráci s Generálním konzulátem ČR v Chicagu
  • Sobota 4. června - pobyt v Chicagu
  • Neděle 5. června - odlet do Washingtonu D.C.
  • Pondělí 6. června - program ve WDC - podnikatelská akce a recepce na Velvyslanectví ČR
  • Úterý 7. června - večer odlet do ČR
  • Středa 8. června - přílet do Prahy

Účast v delegaci doporučujeme zejména firmám z oborů s vysokým podílem vývoje a přidanou hodnotou jako ICT, alternativní zdroje energie, nízkouhlíkové technologie, pokročilé technologie, nanotechnologie, přesné strojírenství, letectví a automobilový průmysl a elektromobilita, ale také zdravotnický a farmaceutický průmysl.

Uzávěrka závazných přihlášek je v pátek 8. dubna 2022.

Zálohová cena za účast v podnikatelské delegaci je pro členské firmy SP ČR  56 000,- Kč, pro nečlenské subjekty 59 000,- Kč a zahrnuje ubytování v hotelích, místní transfery, společenské akce, zápis do oficiálního katalogu mise a náklady spojené s přípravou cesty a službami pracovníka SP ČR během cesty (přeprava vládním speciálem je zdarma).

Závaznou podepsanou a naskenovanou přihlášku prosíme zaslat e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Současně s přihláškou je nutné vyplnit i elektronický formulář, který naleznete na této adrese: https://registrace.spcr.cz/Register. Bez vyplnění elektronického formuláře nemůžeme Vaši přihlášku zpracovat.

Prosíme také o vyplnění jednoho snímku v Powerpointu, který bude součástí společné PPT prezentace, a která bude sloužit pro představení delegace na podnikatelských seminářích.

Dále prosíme o zaslání skenu pasu, minimální platnost pasu musí být 6 měsíců od data vstupu do USA. Pokud jde o vstup do USA, tak prezident USA vyhlásil globální požadavek na očkování pro všechny dospělé cizince, kteří nejsou přistěhovalci a cestují letecky do Spojených států. Vzhledem k tomu, že budeme cestovat vládním letadlem, nebude možné vstoupit do země s registrací ESTA, ale bude nutné žádat o vízum. Instrukce k postupu obdržíte po registraci.

Podnikatelskou misi organizačně zajišťuje manažerka Sekce mezinárodních vztahů Mgr. Sabina Tančevová. Bližší informace Vám poskytneme na tel. 225 279 402.

Sabina Tančevová
/
kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět