Podnikatelská mise do Alžírska s ministrem průmyslu a obchodu

Pojeďte s námi na podnikatelskou misi. Registrujte se do pátku 4. listopadu.

Svaz průmyslu a dopravy byl pověřen Ministerstvem průmyslu a obchodu zorganizovat podnikatelskou misi, která bude doprovázet ministra průmyslu a obchodu Jozefa Síkelu při jeho návštěvě Alžírska ve dnech 21. a 22. listopadu 2022.

Podnikatelská mise bude oborově zaměřena na energetiku, ICT a návazné technologie a služby.

Registrace účastníků probíhá do pátku 4. listopadu. Omlouváme se Vám za případné komplikace plynoucí z krátké lhůty pro registraci na podnikatelskou misi.

Nástin programu (TBC):

21. 11. - odlet z Prahy do Alžíru, program na místě, večer koktejl pro všechny členy delegace, na který bude možné přizvat své místní partnery

22. 11. program v Alžíru, odlet zpět do Prahy
- na programu bude podnikatelské fórum a B2B, na které budou pozváni partneři z výše uvedených oborů a na které si budete moci rovněž pozvat své partnery, v relevantních případech návštěva ministerstev či dalších alžírských orgánů spolu s ministerskou delegací. Další program a konkrétní časové rozvržení je nyní v přípravě alžírskou stranou.

Více informací a bližší instrukce k registraci získáte v pozvánce.

Kontaktní osoba: Ing. Petra Šeráková, Sekce mezinárodních vztahů, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel.: 731 411 179

Ke stažení:
formulář Závazné přihlášky
snímek prezentace

 

Šeráková Petra
/
kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět