Podnikatelská mise na Tchaj-wan a do Korejské republiky

Srdečně Vás zveme k účasti v podnikatelské delegaci na Tchaj-wan a do Korejské republiky, která doprovodí předsedkyni Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Markétu Pekarovou Adamovou ve dnech 25. 3. až 1. 4. 2023.

Podnikatelska mise TWN ROK

Během návštěvy Tchaj-wanu se v Tchaj-peji uskuteční 18. zasedání Česko-tchajwanské podnikatelské rady pro ekonomickou spoluprácislavnostní otevření Česko-tchajwanského centra, B2B jednání s tchajwanskými firmami a skupinové site visits dle sektorů zúčastněných firem. Účastníci se také mohou prezentovat v rámci českého stánku na veletrhu Smart City Summit & Expo.

V Soulu proběhne podnikatelské fórum a B2B jednání s korejskými firmami, setkání s vedením významných sdružení firem a organizací zaměřených na podporu obchodu jako Korea Employers Federation nebo Korejská asociace importérů KOIMA.

Připravujeme 3 varianty účasti:

1) Tchaj-wan a Korejská republika
2) Tchaj-wan 
3) Tchaj-wan s aktivní účastí na veletrhu Smart City Summit & Expo

Více informací včetně rámcovému programu všech tří variant a informací k účastnickému poplatku najdete v pozvánce.

V případě Vašeho zájmu o účast v podnikatelské delegaci se prosím zaregistrujte do 15. 2. 2023.

Vystavovatelé a účastníci Smart City Expo se registrují do 11. 1. 2023. Dále prosíme o vyplnění závazné přihlášky/objednávky, podepsaný sken zašlete na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět