Konzultace s ekonomickými diplomaty a experty na export

Konzultace 2023 banner web

Zveme Vás na Konzultace s ekonomickými, vědeckými a zemědělskými diplomaty a vedoucími zahraničních kanceláří CzechTrade a CzechInvest, jejichž organizací byl Svaz průmyslu a dopravy ČR v letošním roce opět pověřen.

Konzultace budou probíhat v PVA EXPO PRAHA Letňany (VSTUPNÍ HALA 1), Beranových 667, Praha 9 ve dnech 29. a 30. června od 8:30 cca do 16:30 hodin.

Délka jedné konzultace bude 20 minut. Počet konzultací pro 1 firmu je omezen na 10. Prosíme vyberte při registraci max. 10 pro Vás prioritních zemí či konzultačních stolků dalších subjektů. Účast na konzultacích je zdarma.

K dispozici pro jednání Vám budou kromě ekonomických, vědeckých a zemědělských diplomatů, vedoucích zahraničních kanceláří CzechTrade, také zástupci zahraničních zastoupení CzechInvestu (Japonsko, Kanada, Korejská republika, Německo, USA, Velká Británie), České podnikatelské reprezentace v Bruselu (CEBRE) a Klientského centra pro export. Nebude chybět ani konzultační stolek Design Centra CzechTrade, České exportní banky (ČEB), Exportní garanční a pojišťovací společnosti (EGAP), Agentury pro podnikání a inovace, Úřadu pro průmyslové vlastnictví a Klientského centra pro export. V reakci na současné dění bude letos možnost konzultovat s odborníky z MPO u stolku „Ukrajina-poválečná rekonstrukce“.

Registrace na konzultace

  • Registrujte se prosím přes on-line formulář do 16. června 2023. Harmonogram schůzek Vám zašleme nejpozději 26. června. Pokud víte o časovém úseku, kdy byste se nemohli konzultací zúčastnit, uveďte tuto informaci do poznámky v registraci.

Potřebujete vědět víc?

  • Přečtete si podrobné pokyny ke konzultacím.
  • Stáhněte si mapku areálu výstaviště včetně parkování.
  • Kontaktujte nás na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Nikdy jste na této akci nebyli? Minulý rok jsme exportérům domluvili za dva dny přes 2 000 schůzek s ekonomickými diplomaty a zástupci CzechTrade z celého světa. Přečtěte si o loňském ročníku zde.

Těšíme se na setkání s Vámi!

Gbelec Ondřej
/
kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět