Pozvánka na veletrh Autotronics Taipei a Taipei AMPA 2022

Akce se bude konat ve virtuální formě mezi 11. až 24. dubnem 2022.

 

Tchajpchejská hospodářská a kulturní kancelář v Praze zve české firmy na virtuální veletrhy 2022 Autotronics Taipei a Taipei AMPA (Taipei international Automobile and Motorcycle Parts & Accessories show). Akce je spoluorganizována s Taiwan Electrical and Electronic Manufacturers' Association a Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) a bude se konat ve virtuální formě mezi 11. až 24. dubnem.

V roce 2021 se navzdory pandemii eventu zúčastnilo 380 vystavovatelů se 730 stánky a organizátoři v roce 2022 očekávají více než 650 vystavovatelů a 1 800 stánků, které vystaví vysoce kvalitní produkty a představí výhody výroby automobilových dílů a příslušenství na Tchaj-wanu. Mnoho předních tchajwanských společností z automobilového sektoru se také účastní ve formě vystavovatelů. Veletrh se zaměřuje na technologie budoucnosti, jako jsou automatizace a EV.

Více informací o veletrhu můžete najít v letácích v odkaze zde: https://drive.google.com/drive/folders/
Odkaz na registraci naleznete zde:
https://www.taipeiampa.com.tw/en/menu/

V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte obrátit na kontakt níže nebo přímo na organizátora eventu na následující e-mailové adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Organizátor 2022 Autotronics Taipei a Taipei AMPA sdělil, že v případě, že se na event registruje více než 5 českých společností, všechny společnosti budou mít nárok na 10% slevu a organizátor registrovaným firmám zřídí český pavilon. Pro více informací kontaktujte TECO :
Attila GÁL
Economic Division, Taipei Economic and Cultural Office
Zastupitelství Tchaj-wanu v České republice
Evropská 2590/33c, 160 00 Praha 6
Tel.: +420 234 722 021
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Sabina Tančevová
/
kategorie Veletrhy, výstavy
zpět