Seminář k financování - Ukrajina

Praha
17. květen 2024 09:30 - 11:30

Dovolte nám jménem Svazu průmyslu a dopravy ČR a Ministerstva průmyslu a obchodu ČR Vás pozvat na krátký informativní videoseminář pořádaný Sekcí EU a zahraničního obchodu MPO k možnostem zapojení českých firem do rekonstrukčních projektů na Ukrajině, včetně možností financování, zejména do Ukraine Facility připravované Evropskou komisí, který povede vrchní ředitel sekce David Müller. Dále se zúčastní zástupci EGAP, NRB a týmu vládního zmocněnce pro rekonstrukci Ukrajiny. Tento videoseminář bude úvodní, účastníci ze strany firem mohou v případě zájmu zůstat v anonymitě.

Schůzka se uskuteční online v pátek 17. 5. 2024 od 9:30, odkaz na MS Teams bude zaslán den před seminářem.

Žádáme, prosím, o potvrzení účasti zástupce Vaší společnosti na e-maily Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do středy 15. 5. 2024. 

Kromě informace ohledně možného zapojení do Ukraine Facility bude podána krátká informace ohledně dalších rozpracovávaných možností financování projektů českých firem na Ukrajině.

V případě doplňujícich informací se na nás neváhejte obrátit: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zpět