Vítáme nové členy Svazu průmyslu a dopravy Q1 - Q2 2023

Do Svazu průmyslu a dopravy ČR vstoupilo v první polovině roku 2023 následujících 19 nových členů:

ALUKOV, a.s.
Společnost ALUKOV a.s. (zal. 1995) vyrábí na míru a montuje bazénová zastřešení, pergoly, přístřešky pro auta a zastřešení s fotovoltaickými panely. Od roku 2023 se stala středoevropským centrem vývoje a školícím centrem technologií v zastřešování.

Asociace udržitelného podnikání, z.s.
Platforma pro firemní udržitelnost, která informujeme o důležitých změnách a příležitostech. Pomáhá svým členům v zavádění principů udržitelného podnikání a upozorňuje je na legislativní změny.

Asociace výrobců minerální izolace, z.s.
Sdružuje největší výrobce minerální izolace v ČR. Její členové reprezentují více než 90 procent tuzemského trhu. Informuje o využití minerálních izolací a spolupracuje s veřejnou sférou při tvorbě legislativního prostředí a norem.

BR Group, a.s.
Holdingová společnost s výhradně českým kapitálem zaměřující se na rozvoj českého průmyslu a jeho expanzi na světové trhy. Sdružuje dvanáct výrobních firem, které se orientují na oblasti průmyslového textilu, automotive, plastikářství a strojírenství.

COMTES FHT, a.s.
Je přední evropskou výzkumnou organizací v oboru výzkumu a vývoje kovových materiálů. Zaměřujeme se především na klíčové obory průmyslu: strojírenství, metalurgii, automobilový a letecký průmysl, zdravotnictví, spotřební elektroniku a energetiku, aditivní technologie.

DataSentics, a.s.
Vyvíjí inovativní a specifická řešení, produkty a řešení AI/ML pro různá odvětví. Díky týmu profesionálů strojového učení a cloudového datového inženýrství přizpůsobují produkty potřebám konkrétní společnosti.

EDF Nuclear Czechia, odštěpný závod
Společnost EDF je největším evropským poskytovatelem nízkouhlíkových řešení v energetice a největším provozovatelem jaderných elektráren. Svoji nabídku na výstavbu nových jaderných zdrojů v ČR opírá o dlouhodobé česko-francouzské partnerství, které je zárukou bezpečné a čisté elektřiny pro budoucnost.

Envitrail s.r.o.
Pomáhá firmám změřit uhlíkovou stopu a najít způsoby, jak ji snížit. EnviTrail je první českou společností, která získala certifikaci TÜV NORD pro výpočet uhlíkové stopy.

Komerční banka, a.s.
Bankovní instituce působící na českém kapitálovém trhu z většiny vlastněná francouzskou finanční skupinou Société Générale. Skupina Komerční banky obsluhuje v Česku přibližně 2 240 000 klientů.

MONOTECH GROUP, s.r.o.
Podniká primárně v oblasti sklářství a betonářství. Zaměřují se na celý proces výroby produktu včetně kontroly kvality. Stabilnímu a vzdělanému týmu zaměstnanců poskytují kvalitní pracovní prostředí včetně zajištění ubytování i dopravy na pracoviště.

OTE, a.s.
OTE organizuje krátkodobé trhy s elektřinou a plynem, kromě jiného zajišťuje zpracovávání a výměnu dat, spravuje národní rejstřík na emise skleníkových plynů a vydává záruky původu.

PEDIP s.r.o.
Firma PEDIP kompresory vznikla v roce 1992 a za dobu své existence se z malé firmy stala dominantní firma na českém a slovenském trhu v oblasti kompresorové techniky.

PKF APOGEO Group, SE
Česká poradenská skupina s mezinárodním přesahem v rámci členství v poradenské síti PKF International. Poskytují komplexní služby v oblasti transakčního poradenství, oceňování, daňového a účetního poradenství, mzdové agendy a HR, auditu, Special Services, správy rodinného majetku a zakládání a správy firem.

RWE Gas Storage CZ, s.r.o.
Největší provozovatel podzemních zásobníků plynu v České republice. Provozuje spolehlivě celkem 6 podzemních zásobníků plynu a je důležitou součástí české i evropské energetiky.

Svaz výrobců nealkoholických nápojů
Národní oborové sdružení, které již od roku 1993 na české i evropské úrovni hájí společné zájmy tuzemský výrobců limonád, ovocných šťáv, balených vod a dalších nealkoholických nápojů a jejich subdodavatelů. V řadách Svazu jsou jak největší výrobci, tak i střední a malé podniky.

Teplárenské sdružení České republiky
Od roku 1991 sdružuje právnické osoby v oblasti výroby, přenosu a distribuce tepla, v souvisejících oborech a vysoké školy se zaměřením na energetiku. Cílem činnosti Sdružení je podpora rozvoje soustav zásobování tepelnou energií a kombinované výroby elektřiny a tepla.

Westinghouse Electric Czech Republic
Westinghouse poskytuje jaderné technologie, jež jsou základem pro téměř polovinu provozovaných jaderných elektráren ve světě. V Česku působí od roku 1991, především jako dodavatel systémů, komponentů a služeb pro jaderné elektrárny.

Zentiva, k.s.
Přední farmaceutická společnost se sídlem v Praze, která vyvíjí, vyrábí a dodává na trh široký sortiment léčiv. Zentiva má v Praze globální centrálu, R&D centrum, samostatnou výrobu a obchodní jednotku. Společnost je aktivní ve více než 30 zemích a celkově zaměstnává více než 4 500 pracovníků.

kategorie Z členské základny
zpět