Fraunhofer Innovation Platform newsletter

V rámci spolupráce mezi Svazem průmyslu a dopravy České republiky a Vysokou školoubáňskou – Technickou univerzitou Ostrava zveřejňujeme NEWSLETTER Fraunhofer Innovation Platform for Applied Artificial Intelligence for Materials & Manufacturing at VSB – Technical University of Ostrava (FIP-AI@VSB-TUO).

Cílem tohoto newsletteru je poskytovat informace o aktivitách FIP, spolupráci s partnery a výsledcích výzkumu, nejen v oblasti umělé inteligence a materiálových věd. Tento bulletin Vám rovněž nabízí jedinečnou příležitost k přemýšlení o využití know-how evropského lídra v oblasti aplikovaného výzkumu a vývoje pro vlastní rozvoj.

Rádi bychom Vám nabídli možnost k přihlášení se k odběru našeho informačního bulletinu FIP- AI@VSB-TUO. Pokud si myslíte, že by aktivity naší platformy mohly být zajímavé také pro Vaše kolegy, neváhejte se s nimi podělit o odkaz pro přihlášení k odběru newsletteru.

Pokud byste měl jakékoliv dotazy, nebo potřebovali další informace, neváhejte nás kontaktovat na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na WEBu.

kategorie Z členské základny
zpět