Na prvním letošním Klubu SP ČR jsme přivítali Markétu Pekarovou Adamovou

První Klub SP ČR v roce 2022 hostil předsedkyni Poslanecké sněmovny Markétu Pekarovou Adamovou. Členové Klubu SP ČR s šéfkou dolní komory parlamentu diskutovali mimo jiné o aktuální novele stavebního zákona.

Poslanci se už začali zabývat vládní novelou stavebního zákona. „Tuto novelu jsme si v pětikoalici do detailu prodiskutovali. Chceme ji prosadit tak, jak jsme ji předložili,“ sdělila členům Klubu SP ČR předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová. Pro Svaz průmyslu jde o klíčovou normu, kterou se loni povedlo po mnohaletém jednání reformovat. „Potřebujeme zrychlit a zjednodušit stavební řízení, potřebujeme, abychom se dostali k systému jedno razítko – jeden úřad. Takže nerozbourejte novelou zákon, do něhož se povedlo prosadit mnoho prospěšných bodů,“ připomněl prezident SP ČR Jaroslav Hanák.

Na příští Klub SP ČR přijde 22. února s podnikateli diskutovat premiér Petr Fiala.

Chcete se stát členem Klubu SP ČR a bavit se s hlavními představiteli státu? Kontaktujte Sabinu Tančevovou, manažerku Klubu SP ČR, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 klub spcr pekarova 2m  klub spcr pekarova 12m
 klub spcr pekarova 11m  klub spcr pekarova 10m
kategorie Aktuálně
zpět