Zapojte se do průzkumu o udržitelnosti a získejte zajímavá data

Chtěli bychom vás požádat o laskavé vyplnění dotazníku, který se tématu udržitelnosti věnuje. Jako poděkování bychom vám následně poskytli podrobné výsledky. Díky nim získáte vhled nejen do tématu udržitelnosti jako takového, ale také zjistíte, jak daleko jsou ostatní se začleněním udržitelnosti do strategických plánů, jaká je motivace a povědomí o příslušné legislativě.

Téma udržitelnosti rezonuje naší společností čím dál častěji a hlasitěji. Přestože je samotný pojem “udržitelnost” velmi široký a často různě definovaný a vnímaný, tak už teď mění zajeté pořádky v energetice, výrobě, dopravě, službách, obchodu i investicích.

I kvůli připravovaným evropským návrhům v této oblasti (mj. směrnice CSRD a CSDD) jsme jako český byznys v situaci, kdy potřebujeme získat detailnější přehled, jak vy sami vnímáte udržitelnost ve svých firmách a provozech či investičních plánech.

Chtěli bychom vás proto požádat o laskavé vyplnění dotazníku, který se tématu udržitelnosti věnuje. Jako poděkování bychom vám následně poskytli podrobné výsledky. Díky nim získáte vhled nejen do tématu udržitelnosti jako takového, ale také zjistíte, jak daleko jsou ostatní se začleněním udržitelnosti do strategických plánů, jaká je motivace a povědomí o příslušné legislativě.

Shromážděná data pomohou také nám v SP ČR k vyhodnocení aktuálního stavu a definování problémů, se kterými se v rámci udržitelnosti potýkáte a tím i oblastí, v kterých vám můžeme pomoci. Na výsledky průzkumu také naváže náš expertní tým pro udržitelnost, který projednává a připravuje stanoviska k souvisejícím oblastem legislativy.

Dotazník naleznete zde: https://limesurvey.spcr.cz/limesurvey/index.php/243648?lang=cs 

Prosíme o vyplnění nejpozději do 6. června 2022. 

V případě dotazů k tomuto průzkumu se obraťte na manažerku komunikace SP ČR Kateřinu Jungbauerovou Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Děkujeme za vaši spolupráci.

kategorie Aktuálně
zpět