Za digitální proměnou podniků stojí inteligentní software


Nedávná Analýza českého průmyslu, kterou tradičně připravuje Národní centrum pro Průmysl 4.0 ukázala, že polovina výrobních firem (49 %) bude letos více investovat do nových technologií, a to v průměru o 15 %. A kde jinde načerpat inspiraci pro modernizaci výrobních technologií než na nejvýznamnější oborové události – Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně.

Již tradičně bude i letos součástí veletrhu Digitální továrna 2.0, kde se představí inteligentní digitalizace průmyslového prostředí podle principů Průmyslu 4.0 a kde se máte možnost seznámit s nejnovějšími službami a produkty v oblasti digitální transformace podniků. Za digitální proměnou podniků vždy stojí inteligentní software, který dokáže řídit a automatizovat všechny firemní procesy.

abra digitalni tovarna msv 2022

ABRA Software vám na svém stánku č. 125 představí, jak s využitím softwarového řešení v podobě informačního systému uvést Průmysl 4.0 do života. A to přímo na konkrétním příkladu společnosti ELKO EP, předního světového výrobce elektronických zařízení pro domovní, office a průmyslové automatizace. ERP systém ve firmě zajišťuje plně automatické řízení firemních procesů – od návrhu výrobku přes testování a výrobu až po skladování a prodej.

Společně s firmou ELKO EP jsme také sestavili 10 praktických tipů, jak efektivně digitalizovat výrobu a jak ji automatizovaně navázat na ostatní firemní procesy. Dozvíte se, jak objednávat jen to, co skutečně potřebujete a vyrábět jen to, co prodáte, jak vést kompletní historii výrobku v rodném listu, jak při plánování výroby využívat plných kapacit výrobních linek, jak se vyrovnat s vysokou variabilitou výroby, jak měřit efektivitu výroby a produktivitu zaměstnanců a mnoho dalšího.

Pro mnoho firemních firem je důležité propojení výroby s obchodními procesy, a proto vás seznámíme s automatizovaným zpracováním objednávek, provázáním se skladovým hospodářstvím a e-shopem a propsáním informací až do účetnictví a manažerských reportů.

Už si plánujete cestu na brněnské výstaviště? Zastavte se na našem stánku č. 125 v pavilonu F Digitální továrna. Rezervujte si náš čas na stránce www.abra.eu/msv2022/, rádi se budeme věnovat jenom vám. Naši konzultanti vás během 30 minut osobně provedou chytrými řešeními ABRA pro výrobní i obchodní firmy.

Ondřej Ševčík
/
kategorie Z členské základny
zpět