Brno bude letos opět žít technikou

Kreativní myšlenka, plán, realizace, konstrukce a už zbývá jen trocha umění prodat svůj nápad. To vše je součástí technické soutěže BSEC (Brno Student Engineering Competition), kterou pořádá studentský spolek BEST Brno. Soutěž se letos bude konat přes noc z 22. na 23. února.

BSEC23 Polak 30 2
BSEC je netradiční příležitost pro studenty, kteří si chtějí zkusit vyřešit skutečné problémy, získat nové zkušenosti nebo se dozvědět více o možnostech budoucího povolání. Studenti budou pracovat ve tří nebo čtyřčlenných týmech po dobu 16 hodin na zadání tvořeném ve spolupráci s firmami, které také dodávají hodnotné ceny. Soutěžit se bude v 5 kategoriích: Build it, Wire it, Plan it, Code it, Manage it. Jako doplňkový program je připravený Speed Dating, což je čas vyhrazený pro studenty, aby mohli obejít stánky firem a zjistit od jejich zástupců více informací o uplatnění ve firmě a případné stáži. Po dobu soutěže je k dispozici občerstvení a chill out zóna, kde studenti budou mít prostor k odpočinku.

Kopie souboru BSEC23 Polak 78 1

Je to šance ukázat světu svůj potenciál!

BSEC23 Polak 164

Všechny potřebné informace o soutěži naleznete na loňských stránkách (budou aktualizovány):
web: https://best-bsec.cz/
facebook: https://www.facebook.com/bsecbrno

BSEC23 Polak 306 2

BEST Brno
BEST Brno, lokální skupina mezinárodního BESTu, byl založen na Vysokém učení technickém v Brně v roce 2005 jako první svého druhu v České republice. Posláním BESTu je zprostředkovat studentům VUT v Brně doplňkové vzdělání, a to především jejich účastí na mezinárodních akademických kurzech, inženýrských soutěžích a jiných vzdělávacích akcích po celé Evropě. Studenti se také mohou zapojit do pořádání těchto aktivit na VUT v Brně.

kategorie Z členské základny
zpět