Poradní sbory inspektorátu práce v Plzeňském, Karlovarském a Jihočeském kraji

Smyslem této akce je seznámit účastníky s novinkami z oblasti BOZP, Pracovně-právní legislativy a nejdůležitěji bodem je zodpovídání dotazů firem, které se akce účastní. Velmi často se stane, že účastníci mají „netradiční" dotaz, který měly strach položit kontrolorovi. Na Poradním sboru mohou tyto dotazy beze strachu položit, protože pro Inspektoráty je důležitá prevence a represe je až poslední možností. Za dotazy na Poradních sborech tak nehrozí žádné postihy, ani kontroly apod.

Toto byla z počátku nejčastější obava, díky které firmy nechtěly chodit. Ve chvíli, kdy tyto obavy pominuly, firmy zjistily, že, jim nic nehrozí, začaly pokládat velmi zajímavé dotazy, které obohacují i ostatní účastníky. Pokud si účastník při akci na dotaz nevzpomene, nebo má obavy ho položit. Je možné regionálnímu manažerovi dotazy zaslat po akci a ten je následně odešle anonymně k zodpovězení na příslušný inspektorát.

poradni sbor bozp 2022

Poradní sbory se konají vždy 2x ročně v Plzeňském a Karlovarském kraji a jednou ročně v Jihočeském kraji. Registrovat na akci je možné vždy po zveřejnění pozvánky na akci a vzhledem k tomu, že akce bývá zpravidla velmi rychle obsazená, je třeba si s registrací pospíšit. Veškeré informace k přihlášení jsou vždy uvedené v pozvánce. Pokud Vám pozvánky nechodí a máte o ně zájem, prosím kontaktujte regionálního manažera pro Plzeňský, Jihočeský a Karlovarský kraj Michala Lehkého (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) a budete zařazeni do mail listu.

kategorie Svaz v regionech
zpět