2024 Mobileheroes Global - global startup competition in Taiwan

Dovolujeme si Vás informovat o celosvětové soutěži startupů 2024 Mobileheroes Global, jejímž cílem je objevit nejlepší telekomunikační startupy po celém světě.

Přihlásit se mohou podniky z jakéhokoli odvětví zaměřené na 5G/telekomunikační technologie využívající AI v oblasti telekomunikací (např. správa sítě); Internet of Things (průmysl, maloobchod, zdravotnictví, doprava atd.).

Základní informace:
- Termín pro odeslání přihlášky je 28. června 2024 ve 12:00 (tchajwanského času, UTC+8)
- Kontaktní osoba: paní Phoebe Tseng - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- Způsobilost: začínající a nově vznikající kreativní týmy v podnicích, které mají alespoň jeden produkt ve vývoji (minimální životaschopný produkt). Odeslaná přihláška musí obsahovat Pitch Deck (který musí zahrnovat expanzní a marketingové plány na Tchaj-wanu nebo jiných mezinárodních regionech) a video s popisem služby/produktu.
- Ocenění: 1. Nejlepší 3 vítězové obdrží peněžní ceny – MobileheroesAward (30 000 USD), Most Scalable Solution (20 000 USD) a Most Engaging Presentation (10 000 USD)
2. Top 10 finalistů obdrží např. příspěvek na ubytování, let / osobu během návštěvy Tchaj-wanu, volný přístup na mezinárodní semináře během slavnostního týdne a další.

Další podrobnosti naleznete v příloze nebo na oficiálních stránkách https://mobilehero.com/en/connectivity

 

Jménem Správy průmyslového rozvoje pod ministerstvem ekonomických záležitostí na Tchaj-wanu vás s potěšením mohu informovat o , , 

Eliška Ďomin
/
kategorie Informace z teritoria
zpět