Termín pro podání nových žádostí o autonomní celní suspenze a kvóty - 16. srpna 2023

V rámci pravidelných informací k systému autonomních celních suspenzí a kvót si Vás dovolujeme informovat, že žádosti o nové autonomní celní suspenze a kvóty (platné od 1. 7. 2024), popř. žádosti o změnu již platných suspenzí a kvót je možné zasílat nejpozději do 16. srpna 2023, a to elektronicky na adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 Bližší informace o způsobu podání žádostí, stejně jako o systému autonomních celních suspenzí, naleznete na webu Ministerstva průmyslu a obchodu ČR.

Aktuální stav projednávaných žádostí a platných celních suspenzí a kvót, prosím, průběžně konzultujte v databázi Evropské komise (po zadání příslušného cyklu a prvních dvou čísel KN).

V případě dotazů se můžete obrátit na výše uvedené kontakty. S ohledem na možné dovolené prosím obracejte na všechny kontakty uvedené výše.

Eliška Ďomin
/
kategorie Proexportní servis
zpět