Podnikatelská mise do Itálie s prezidentem republiky P. Pavlem

Svaz průmyslu a dopravy ČR Vás zve k účasti v podnikatelské delegaci vedené prezidentem SP ČR Janem Rafajem, která bude doprovázet prezidenta republiky Petra Pavla na jeho oficiální návštěvě Itálie v posledním listopadovém týdnu. Dvoudenní pracovní cesta bude směřovat do Říma a Milána.

Mise proběhne od 27. do 29. listopadu 2023.

Harmonogram cesty bude zahrnovat byznys fóra a B2B networking/matchmaking v obou navštívených městech a další doprovodný program, který umožní prohloubení kontaktů a stávající spolupráci s místním podnikatelským prostředím. Harmonogram celé cesty je ve fázi přípravy. KPR ČR a SP ČR si vyhrazují právo na případné změny, které budou účastníkům včas komunikovány.

mise italie prezident

Účast v této podnikatelské misi je určena pro firmy a organizace, které již v Itálii mají investice a aktivity, či začínají nové konkrétní projekty. Mise je určena pro firmy a start-upy ze sektoru letectví, energetiky, obrany, dopravy, vč. smart cities a space. Účast je doporučena také organizacím z oblasti vědy, výzkumu a inovací, spojených především se zelenou a digitální transformací.

V případě zájmu o účast v této misi Vás žádáme o vyplnění formuláře na tomto odkazu do středy 8. 11. 2023.

Kapacita mise je omezená. Kancelář prezidenta republiky ČR a Svaz průmyslu a dopravy ČR si vyhrazují právo na výběr přihlášených členů mise dle volných kapacit či adekvátního zaměření této konkrétní mise. Žádáme proto o pečlivé a detailní vyplnění všech částí formuláře. Informace poskytnuté v tomto formuláři budou brány na zřetel při rozhodnutí o zařazení daného subjektu do podnikatelské delegace. Ve formuláři můžete také indikovat Váš zájem se pouze přidat k programu v Římě, či v Miláně, za podmínky vlastního zajištění dopravy.

V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte Ing. Ivanu Javorovou, manažerku vnějších vztahů SP ČR, na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

kategorie Podnikatelské mise a semináře
zpět