2023 Taichung International Tea, Coffee and Bakery Show

Dovolujeme si Vás pozvat na mezinárodní veletrh 2023 Taichung International Tea, Coffee and Bakery Show, který se bude konat v Taichung International Exhibition Center od 7. do 10. července 2023. Veletrh je zaměřen na čajové výrobky a vybavení, kávové výrobky a vybavení, pekařské přísady, výrobky a vybavení, cateringové vybavení a další potraviny a nápoje.

Aktuální informace naleznete na oficiálních webových stránkách: www.tcfb.com.tw/en/

Na podporu účasti na tomto veletrhu nabízíme následující pobídkové balíčky. Upozorňujeme, že nabídky platí do vyčerpání finančního rozpočtu a balíčky jsou poskytovány podle pořadí přijetí přihlášky.

Incentive Package

Incentive Conditions / Qualifications

Incentive

SME: Room Accommodation

1. Your company operates in an industry that is related to the trade show.

2. Within the past 3 years, your company had an annual sale that exceeded US$ 0.3 million.

One room accommodation contribution of maximum NT$12,000 (up to 4 nights between  July 6th to July 10th, 2023) including airport pickup to and from the accommodation.

Pro registraci a podání pobídkové přihlášky vyplňte prosím přiložený formulář „company profile“ a zašlete jej na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Pro další informace se můžete obrátit na náseldující kontakt:

Tereza Šafářová
Ekonomické oddělení
Tchajpejská hospodářská a kulturní kancelář v Praze
Tel.: (+420) 234 722 021

Eliška Ďomin
/
kategorie Veletrhy, výstavy
zpět