Svaz podporuje spolupráci mezi českými firmami a Indonésií

Svaz průmyslu a dopravy ČR přivítal významnou indonéskou delegaci s cílem prohloubit bilaterální vztahy a budoucí spolupráci.

Toto setkání, zaměřené na navazování spolupráce v oblasti školství, ekonomické spolupráce, trhu práce a rozšíření úspěšných projektů zaměřených na výrobní a průmyslové společnosti v ČR, představuje zásadní krok ke vzájemné spolupráci obou zemí. Obě strany se dohodli na bližší spolupráci, které bude následně strvrzeno Memorandem o spolupráci. Rovněž SP ČR získal podporu indonéské strany jako garant Projektu Indonésie pro naše české výrobní a průmyslové firmy. Společně s KADIN jsme navázali možnosti budoucí spolupráce v podpoře českých firem v Indonésii.

web indonesie spcr 02 2024
Za Svaz průmyslu a dopravy ČR se schůzky zúčastnili přední představitelé: víceprezident Bohdan Wojnar, Blanka Šefranková za sekci zaměstnavatelskou a Vlastimil Václavík jako expert na problematiku indonéského trhu práce, kteří svými zkušenostmi a odborností přispěli k plodné diskuzi a vytyčení cest pro budoucí vzájemnou spolupráci.

Indonéská delegace byla reprezentována prominentními osobnostmi, včetně:
Mrs. Ratna Dewi Antarina - Indonesian Chamber of Commerce and Industry (KADIN), Kenssy Dwi Ekaningsih - Indonesian Emabassy, Ely Tioria Sinaga - Indonesian Emabassy, zástupci indonéského Ministerstva školství a zástupci společnosti Markija specializující se na nábor zaměstnanců v Indonésii.

kategorie Trh práce a vzdělávání
zpět