2024 Taipei Ampa & Autotronics Taipei

Taipei
17. - 20. duben 2024 08:00 - 17:00

Dovolujeme si Vás pozvat na mezinárodní veletrh 2024 TAIPEI AMPA (Automobile & Motorcycle Parts & Accessories) a AUTOTRONICS TAIPEI, druhý největší automobilový B2B veletrh v Asii, který představuje nejnovější trendy v oblasti automobilů, motocyklů a elektromobilů, které se budou konat v Taipei Nangang Exhibition Center od 17. dubna do 20. dubna 2024. Letos se veletrhu TAIPEI AMPA a AUTOTRONICS TAIPEI zúčastní více než 900 vystavovatelů s 2.500 stánky, kde se představí celý dodavatelský řetězec automobilového průmyslu, se zaměřením na udržitelnost a odpovědnost k životnímu prostředí, alternativní zdroje energie, inovace a nejmodernější pokroky v oblasti bezpečnosti vozidel (včetně ochrany vozidel před kybernetickými útoky).

Aktuální informace naleznete na oficiálních webových stránkách zde.

Na podporu účasti na tomto veletrhu nabízí Tchajpejská hospodářská a kulturní kancelář následující pobídkové balíčky.

Upozorňujeme, že nabídky platí do vyčerpání finančního rozpočtu a balíčky jsou poskytovány podle pořadí přijetí přihlášky.

cid:<a href=

Pro registraci a podání pobídkové přihlášky vyplňte prosím formulář "Company Profile 2024Taipei Ampa"  "company profile 2024 Autotronics Taipei a zašlete jej na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

Pro další informace neváhejte kontaktovat: Tereza Šafářová, Ekonomické oddělení, Tchajpejská hospodářská a kulturní kancelář v Praze, tel.: (+420) 234 722 021

Zpět