2035 E-Mobility Taiwan

Taipei
17. - 20. duben 2024 08:00 - 17:00

Dovolujeme si Vás pozvat na mezinárodní veletrh 2035 E-Mobility Taiwan - nejvlivnější tchajwanský veletrh elektrických a autonomních vozidel, který nabízí platformu pro vystavování výrobků, semináře, obchodní setkání a prostor pro výměnu nápadů a spolupráci, který se bude konat v Taipei Nangang Exhibition Center od 17. dubna do 20. dubna 2024. Letos se veletrhu 2035 E-Mobility Taiwan zúčastní více než 100 vystavovatelů s 270 stánky, kde se představí nejnovější systémy a řešení pro elektrická a autonomní vozidla, včetně komunikačních subsystémů, řídicích jednotek, baterií a dalších automobilových dílů, příslušenství a služeb. Letos se nově představí také chytrá doprava (řízení dopravy a parkování) a chytrá nabíjecí řešení.

Aktuální informace naleznete na oficiálních webových stránkách zde.

Na podporu účasti na tomto veletrhu Tchajpejská hospodářská a kulturní kancelář nabízí následující pobídkové balíčky.

Upozorňujeme, že nabídky platí do vyčerpání finančního rozpočtu a balíčky jsou poskytovány podle pořadí přijetí přihlášky.

cid:<a href=

Pro registraci a podání pobídkové přihlášky vyplňte prosím přiložený formulář "company profile 2035 E-Mobility Taiwan" a zašlete jej na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Pro další informace neváhejte kontaktovat: Tereza Šafářová, Ekonomické oddělení, Tchajpejská hospodářská a kulturní kancelář v Praze, tel.: (+420) 234 722 021, nebo Lukáše Bílka, Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) Prague - CZ, (+420) 775071885, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zpět