Mondial du Batiment - veletrh pro stavebnictví

Paříž
výstaviště Porte de Versailles
30. září - 3. říjen 2024 08:00 - 17:00

Rádi bychom Vás pozvali na mezinárodní multioborový veletrh pro stavebnictví a stavební řemesla.

Po obnoveném a velmi úspěšném ročníku 2022, kterého se zúčastnilo více než 110 000 návštěvníků a 1720 vystavovatelů, se Mondial du Bâtiment a jeho tři výstavy BATIMAT, INTERCLIMA a IDÉOBAIN vrátí na pařížské výstaviště Expo Porte de Versailles od 30. září do 3. října 2024. 

V souvislosti s novými výzvami (renovace a energetická účinnost, dekarbonizace stavebních procesů a metod atd.) a změnami v řemeslech a pracovních metodách připravuje Mondial du Bâtiment v roce 2024 ještě širší a komplexnější nabídku.

Výstava EQUIPBAIE-METALEXPO se bude konat ve 3 vyhrazených pavilonech. Bude vytvořen specifický program, který splní očekávání odborníků z oboru, vystavovatelů i návštěvníků. Program bude zahrnovat komentované prohlídky, workshopy, akce a konference, které budou odrážet bohatost odvětví a mimořádně atraktivní nabídku vystavovatelů.

Na veletrzích BATIMAT, INTERCLIMA a IDÉOBAIN bude na pořadu dne téma komplexní a vysoce efektivní renovace domů. Na veletrhu BATIMAT bude v pavilonu 1 zřízena obsahová zóna "Renodays by Batimat", která nabídne vysoce účinná řešení a praktické informace o předpisech.

Bližší inormace k dispozici zde.

 

Zpět