Jak na kanadský startupový trh - setkání s Toronto Business Development Council

Ministerstvo průmyslu a obchodu
Politických vězňů 20 (Petschkův palác), Praha 1
12. duben 2024 09:30 - 11:00

Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR si Vás dovoluje pozvat na setkání s Toronto Business Development Council, významným ontarijským inkubátorem, který spolupracuje s městem i provinční a kanadskou vládou.

Chairman TBDC, pan Vikram Khurana, zavítá příští týden do České Republiky a rád se setká se startupy, které se chystají do Kanady v rámci mise Ministerstva průmyslu a obchodu a Svazu průmyslu a dopravy, stejně jako se společnostmi, které mají zájem o vstup na kanadský trh. Vikram má rozsáhlé zkušenosti z podpory startupů, consultingu a bankovního sektoru, působí jako angel investor a podnikatel. Na setkání se podělí o informace o specifikách vstupu na kanadský trh, možnosti podpory v rámci inkubace startupů TBDC a příležitosti pro individuální podporu firem v rámci soft-landingu. Na setkání budete mít příležitost diskutovat škálu dalších témat ze světa kanadských startupů.

Vybrané informace o přednášejícím:

Vikram (Vik) Khurana is a Canadian entrepreneur, experienced in business consulting and IT outsourcing. Previously, Vik worked with TD Bank in Commercial Credit. Vik has been an advisor, board member, investor, and consultant to a number of multinational companies and organizations in the field of Information Technology, Business Process Outsourcing and Information Technology Enabled Services. Vik has also invested in a variety of start-ups as an Angel investor. Vik is currently the Chair of Toronto Business Development Centre (TBDC), serves as board member of FinDev Canada, and is a member of the Dean’s Council of Ted Rogers School of Management at Ryerson University.

V případě zájmu o účast Vás prosíme o registraci do 11. dubna do 12:00 na tomto odkaze: https://forms.gle/AoSEnv6Lc1rhf1MYA. Účast na akci je zdarma.

Zpět