2024 Taichung International Tea, Coffee and Bakery Show

Taichung International Exhibition Center
12. - 15. červenec 2024

Dovolujeme si Vás pozvat na mezinárodní veletrh 2024 Taichung International Tea, Coffee and Bakery Show, který se bude konat v Taichung International Exhibition Center od 12. července do 15. července 2024. Veletrh je zaměřen na čajové výrobky a vybavení, kávové výrobky a vybavení, pekařské přísady, výrobky a vybavení, mrazicí a cateringové vybavení a další potraviny a nápoje.

Aktuální informace naleznete na oficiálníh webových stránkách: https://www.tcfb.com.tw/en/index.html .

Na podporu účasti na tomto veletrhu je Tchajpejskou hospodářskou a kulturní kanceláří v Praze nabízen pobídkový balíček. Upozorňujeme, že nabídka platí do vyčerpání finančního rozpočtu a balíček je poskytován podle pořadí přijetí přihlášky.

Pro registraci a podání pobídkové přihlášky vyplňte formulář "company profile" a zašlete jej na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Pro další informace neváhejte kontaktovat paní Terezu Šafářovou z Tchajpejské hospodářské a kulturní kanceláře v Praze, Tel.: (+420) 234 722 021, email viz výše. 

Zpět