Podcast SP ČR: Svaz průmyslu a T-Mobile spojují síly

Na jaké priority se zaměří nově vzniklé partnerství mezi Svazem průmyslu a dopravy ČR a společností T-Mobile? Nejen na to odpoví nový díl Signálů průmyslu, podcastové série Svazu průmyslu a dopravy ČR. Jeho hosty jsou Jan Rafaj, prezident SP ČR, a Luboš Lukasík, ředitel divize pro firemní zákazníky společnosti T-Mobile.

BANNER PODCAST 16 9 T Mobile

Svaz průmyslu a dopravy ČR a společnost T-Mobile na začátku tohoto roku výrazněji spojili své síly. T-Mobile je totiž novým partnerem SP ČR. Obě společnosti tak prohlubují vzájemnou spolupráci a navazují na dřívější společné projekty. Partnerství se zaměří mimo jiné na podporu digitální transformace průmyslu a rozvoj digitální infrastruktury, které jsou klíčové pro udržení konkurenceschopnosti firem i veřejné správy. Více o tom, co partnerství přinese, mluví v nové epizodě Signálů průmyslu Jan Rafaj, prezident SP ČR, a Luboš Lukasík, ředitel divize pro firemní zákazníky společnosti T-Mobile.

SPCR T Mobile podcast

Epizoda jako vznikla přímo v prostorách společnosti T-Mobile, a to v podcastovně Magenta Experience Center na pražském Pankráci. Společně s Janem Rafajem a Lubošem Lukasíkem celým pořadem provází Ondřej Ševčík, manažer pro komunikaci s členskou základnou Svazu průmyslu a dopravy ČR.

Podcastová série Signály průmyslu je dostupná v běžných podcastových aplikacích, jako je Spotify, Apple Podcasts nebo Google Podcasts. Každý díl naleznete také na YouTube kanále Svazu průmyslu a dopravy ČR. Epizodu o partnerství SP ČR a T-Mobile si můžete poslechnout zde:

 

kategorie Aktuálně
zpět