Akce v Olomouckém kraji

Regionální zastoupení SP ČR samo připravuje či úzce spolupracuje na řadě akcí určených zejména pro členské firmy Svazu, ale i pro další zájemce z řad zaměstnavatelů či sociálních partnerů.

Těšit se můžete například na další diskusní fórum na téma „Novinky v pracovněprávní legislativě“, konferenci o inovacích a podnikání Agilia či na Moravské dopravní fórum konané v Olomouci.

Diskusní fórum: Novinky v pracovněprávní legislativě

Cílem diskusního fóra je seznámit účastníky s novinkami v pracovněprávní legislativě a diskutovat jejich dopady na podnikovou praxi. Na programu bude novela zákoníku práce, která je v legislativním procesu a dle úmyslu předkladatele by měla odstranit hlavní problémy, se kterými se potýká praxe. Představeny budou i základní novinky, které by měla kromě jiného obsahovat projednávaná novela zákona č. 373/2011 Sb. o specifických zdravotních službách a připravované novelizace zákona o zaměstnanosti.

Pořádá: Svaz průmyslu a dopravy ČR
Termín: 14.3.2017 v 10:30
Místo: Střední škola polytechnická, Rooseveltova 79, 779 00 Olomouc

Agilia konference Olomouc 2017

Středoevropská konference o agilních metodikách, inovacích a podnikání se považuje za největší a nejvýznamnější oborovou konferenci v regionu. Organizuje ji Aguarra spolu s agilní komunitou Agilia s cílem popularizace průniku agilních technik do znalostního průmyslu a řízení společností. Kromě prezentací největších světových odborníků je možné čerpat z unikátní zkušenosti lokálních uživatelů, nejčerstvější novinky ve světě, inspirativní představení příbuzných témat a případové studie. Účastníci se mohou zapojit do pracovních skupin, workshopů, diskusí a programů. Konference Agilia je také místem pro networking, setkávání podnikatelů a názorových platforem, výměnu zkušeností a také pro byznys. Na odbornou kvalitu prezentujících a prezentovaných výsledků dohlíží odborná komise. 

Pořádá: Aguarra, Agilia
Termín: 27. - 31.3.2017
Místo: Clarion Congress Hotel Olomouc, Jeremenkova 36, 779 00 Olomouc

Moravské dopravní fórum připomene klíčovou úlohu infrastruktury v rozvoji regionu

Klíčovou úlohou infrastruktury v rozvoji regionu Střední Moravy a způsoby, jak rychleji řešit složitý a zdlouhavý proces dostavby např. D1, zahájení D49 či D5505, urychlení přípravy D5501 a D5502, nebo modernizací a elektrizací železničních spojení Otrokovice-Zlín-Vizovice, se bude zabývat Moravské dopravní fórum konané v Olomouci. Cílem setkání je hledání východisek umožňujících naplňování rozvojových cílů v období 2014 – 2020. 

Pořádá: Sdružení pro rozvoj dopravní infrastruktury na Moravě
Termín: 10. 4. 2017
Místo: Clarion Congress Hotel Olomouc, Jeremenkova 36, 779 00 Olomouc

David Vondrák
/
kategorie Svaz v regionech
zpět