Akce ve Zlínském kraji

Regionální zastoupení SP ČR samo připravuje či úzce spolupracuje na řadě akcí určených zejména pro členské firmy Svazu, ale i pro další zájemce z řad zaměstnavatelů či sociálních partnerů.

Těšit se můžete například na konferenci „Finance a výkonnost firem ve vědě, výuce a praxi“ konanou ve Zlíně nebo na 9. ročník mezinárodní soutěže žáků oborů Malíř a Opravář zemědělských strojů v Uherském Brodě.

Konference „Finance a výkonnost firem ve vědě, výuce a praxi“

V prostorách Fakulty managementu a ekonomiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně uskuteční již tradiční mezinárodní vědecká konference Finance a výkonnost firem ve vědě, výuce a praxi, jejímž cílem je vzájemná výměna nových teoretických a praktických poznatků s diskusí nad aplikací těchto poznatků v pedagogickém procesu i podnikatelské praxi. 

Pořádá: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Termín: 26. - 37.4.2017
Místo: Fakulta managementu a ekonomiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, Mostní 5139, 760 01 Zlín 

Moravské dopravní fórum připomene klíčovou úlohu infrastruktury v rozvoji regionu

Klíčovou úlohou infrastruktury v rozvoji regionu Střední Moravy a způsoby, jak rychleji řešit složitý a zdlouhavý proces dostavby např. D1, zahájení D49 či D5505, urychlení přípravy D5501 a D5502, nebo modernizací a elektrizací železničních spojení Otrokovice-Zlín-Vizovice, se bude se bude zabývat Moravské dopravní fórum konané v Olomouci. Cílem setkání je hledání východisek umožňujících naplňování rozvojových cílů v období 2014 – 2020. 

Pořádá: Sdružení pro rozvoj dopravní infrastruktury na Moravě
Termín: 10. 4. 2017
Místo: Clarion Congress Hotel Olomouc, Jeremenkova 36, 779 00 Olomouc 

Nadějní malíři a opraváři zemědělských strojů si opět dají dostaveníčko v Uherském Brodě

Již 9. ročník mezinárodní soutěže žáků oborů Malíř a Opravář zemědělských strojů připravuje Střední odborné učiliště Uherský Brod. Soutěž bude probíhat v pátek 7. 4. ve všech prostorách školy. V sobotu 8. 4. je připraven zajímavý cyklus praktických a odborných přednášek pro veřejnost, během kterých se lidé dozví např. jak vyměnit vodní baterii, jak uplést vánočku, jak založit a udržovat trávník, nebo jak na údržbu podlahových krytin. Akce nabídne také výstavu drobné zemědělské techniky, zemědělských produktů a drobného zvířectva. 

Pořádá: Střední odborné učiliště Uherský Brod
Termín: 7. - 8. 4. 2017
Místo: Střední odborné učiliště Uherský Brod, Svatopluka Čecha 1110

David Vondrák
/
kategorie Svaz v regionech
zpět